Tamás, 3-ik kézdii barátom

Mi volnánk a  négy háromszéki muskétás, ha együtt volnánk... A többieket már régebben bemutattam, Alpárt, Zalánt és most Tamáskát. Ő kicsit később született de már nagy igyekezetében majdnem mindenkit elkerült súlyban, magasságban, de főleg a kinőtt fogak számában!!!!!!!!!! (neki egyedül több foga van mint nekünk hármunknak összesen :D)

Nálunk az udvar a nyerő és a vendégeimet általában a homokozóban fogadom :). Tamásnak volt alkalma a görög tengerparti homok után a szentmártonit is megízlelni. Jó srác, tetszik nekem!!! Hám hám, fincsi :D (én már csak tudom milyen íze van :D)

Alternatív fürdés

Amikor nagyon sietünk lefekvés előtt ezt mi így csináljuk. A lényeg, hogy tiszták legyenek a fogak és a popsi... Ehhez mi másra lenne szükség! És én nagyon élvezem a teljes önkiszolgálást, irányíthatom a víz sugarának erősségét, a szappanból is magamra nyomhatok amennyit csak akarok, főleg amíg anya a fényképezőgépet nyomogatja :P...

Tusványos

Nem írom körbe a Tusványost...szerintem mindenki tudja miről beszélek... :) A lényeg, hogy csomó jó rendezvény, előadás, koncert van és tele jó emberekkel :). Persze nem épp a mi generációnk uralja a terepet, de mi sem maradhatunk ki semmiből. Ott volt a CsakEgy sátor is, lehetett ott nekünk nagyobbaknak játszani, kisebbeknek szopizni, stb. stb., anyáinknak meg komolykodni mindenféle előadásokon. Én nyomban befeküdtem a sok színes labda közé és ott nagyon jól szórakoztam.

Innen még elmentünk csavarogni más sátrakhoz is, kajáltunk is és én a végére úgy kifáradtam, hogy elszunyáltam a babakocsiban...

Hát nem vagyok megenni való? :P

Kis segítségek

Apának segítettünk fát rakni... Jöttek a szomszédból a gyerekek is, Ágota és Alpár. Ők kicsit nagyobbak, de attól én is serénykedtem a munkában. :)

Épp itt volt Kézdiről nagymamám és nagyon meg volt velem elégedve, hogy milyen ügyes dolgos kezű gyermek vagyok. Ugy-e ti is látjátok? :-*

Séta a téren

Az egy dolog, hogy kiköltöztünk vidékre, de szoktunk bemenni a városba is, mert anyának még mindig ott vannak a barátai. Szóval, ilyenkor anya szokott találkozni a barátnőivel és hát mi gyerekek sem panaszkodunk, mindig feltaláljuk magunkat.

Itt Reginával és Vivivel hajkurásszuk a tapstéren a galambokat :) és köveket dobigálunk...

Majd Vivivel kettesben sétáltunk...

És végül duzzogtam a babakocsiban, mert haza kellett menjünk...

Játék Vivivel

Vivi és anyukája meglátogattak egyik délután... pont szomorkás nyári nap volt és véletlenül esett is mielőtt megérkeztek... Szentmártonon egyébként mindig süt a nap :P, :P, :P... Na, ha nem hiszed gyere nézd meg :D, deee véletlenek mindig vannak :))))))

Jó volt, homokoztunk az udvaron, majd bennt szedtük szét a házat :). Remélem még jönnek hozzánk!