Regina 2 éves szülinapja

Regina barátnőm szülinapját Mindszenten, a nagyszüleinél ünnepelték. Ő mindig is nagyobb volt, azt hiszem mostmár ez így is marad... :)

Vittünk neki ajándékot. Nagyon szépen fel volt öltözve...

Azt hiszem tetszett neki.  Habár végig azt kérdezte " Hol az ajándék? "

Laptopon néztünk gyermekdalokat és táncoltunk is...

Fújókáztunk, játszottunk, majd jött a torta :P

Nagyon megörvendeztünk a tortának, Hófehérke és a 7 törpe díszítette. :) Miután elfújtuk a gyertyákat össze-vissza lyukasztgattuk a torta tetejét :D és puszit is kaptam Reginától :P.

Aztán végül lángot nyeltem, úgy elkápráztatott a kisasszony szeretetével :P

Na és végül a kép teljes mivoltában...

Keresztszüleim, Regi és én :)

Jajj, már várom, hogy legyek én is 2 éves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dédimama 90 éves

Szülinapolni voltunk a csíkpálfalvi dédnagymamámnál, aki 90-ik életévét töltötte és nevenapja is volt ma (Erzsébet). Anya tortát sütött, nagynéném hozta a virágot, Zsuzsa nagymamám pedig összecsomagolt sok finomságot:), amit miután felköszöntöttük dédit, ki is bontottunk közösen. Nekem legalább is nagyon izgatta a fantáziám az a sok színes csecsebecse.

Sokat bohóckodtam, szerepeltem...

Egyedül, vagy Misivel...

Néha megnéztem azt is mit csinál dédim és nagymamám a konyhában...

Ugráltam nekük, hogy felvidítsam... Majd visszatértem egyéni játékaimhoz...

Csuda jó gyerek tudok lenni ha akarok... már-már látszik a glória a fejem fölött :P

Gyimesi hágó

A városban, a falvakban sűrű köd volt... Apa anyának napsütést ígért... de nem kellett elmenjünk a tengerig :)))))), ahogy én hittem volna :P. Ahogy felértünk a Gyimesi hágóra gyönyürű napsütés volt... viszont cudar hideg...

Kiszálltunk az autóból és felmentünk a tetőre, mert szép onnan a kilátás, de annyira fáztunk, hogy sokat nem sétáltunk... Totál eltorzultam...

Akarjátok látni?

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Vigyetek HAZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem kapok levegőt :D

Dupla vagy semmi

Ruca vagyok azt mondja anya, mert sokat iszom... Ugyan, nem tudom miről beszél...

Szent Márton napja

Valóban búcsú volt itt a faluban, csak liba nem volt ebédre :P. Anya meghívta a nagyszüleim és el is jöttek mind a négyen :D. Nem panaszkodom, kényeztettek is rendesen, ahogy egy nagyszülőtől elvárják :))

Egész nap a két nagyapámmal játszottam. Jól ki is fárasztottam őket...

Aztán este Tv-hiányában paszulyt bontogattunk Jolánka nagymamámmal...

Vendégek nálunk

A hétvégéket azért szeretem mert legtöbbször teltház van nálunk. Ilyenkor majdnem mindig vannak vendégeink és az nagyon jó dolog. :)

Orsi (balra) és Lilla (jobbra) még újak a blogomon. Apa volt kollégájának a gyerekei, szoktunk velük is találkozgatni, mi is már többször voltunk náluk.

Barátok

Egyik délelőtt baráti találkozót szerveztünk Kendénél és Kálmánnál (az ikerpáros-aki nem tudná). Jött Kund is és készítettünk egy közös fotót :)

Amint látjátok korban én vagyok a legnagyobb, de bevallom, nem a legbátrabb... Igaz általában mindenhol kicsit visszahúzodóbb vagyok, csak otthon szoktam kiereszteni a hangom... :) Hát meg is rémisztettek az ikrek, alig értem be a szobába ketten kétfelölről akartak etetni... nem komáltam a dolgot nagyon... de aztán megérkezett Kund, hálleluja :D