Reszkess anya!

Ha én egyszer elindulok...

Tejcsepp

Ilyen egy megelégedett pocak... :)

Szánkózás

Délután kimentünk a kertbe szánkózni. Még sosem ültem szánkón :)

Kb. ilyen arcot vágtam az élmény után :))) Valahogy a kutya jobban lefoglalt...

Újévi látogatók

Az év első napján meglátogatott Kálmán és Kende. Ők az anyukám barátnőjének az ikrei. Én nem tudtam eldönteni melyik másik :P, olyan egyformák :D :D és mégse...

Szilveszter

Regináékkal töltöttük a Szilvesztert. Igaz, a koccintásból kihagytak, mert akkora már aludtunk, de addig is jól telt.Ettünk, ittunk mulattunk és én megtettem első mászási kísérletem! Talán ha Regina többet lenne nálunk hamarabb menne, ez a műfaj is.

A következő nap is jól indult. Játszottunk Regivel. Habár ő hozzám képest egy örökmozgó, mert mindegyre valahova ment vagy mászott el...

Mindenemet megosztottam vele...

És mi volt a hála?

Végül galléron ragadt és legyúrt a székemről!!!

Vigaszomra, hamarosan nagyobb leszek mint Ő!

Egy ilyen ártatlan kis legénykét bántani?!

Szilveszteri várakozás

Szilveszter napján, amíg anya készítette a hideg tálakat a karácsonyi ajándékaim egyikét böngésztem. Nagyon szeretem az ilyen kinyíthatós, keménytáblás könyveket.

Sunyiban elcsentem egy-egy sós rúdat... Szeretek huncutkodni, anyának jól áll amikor kétségbeesik :)) (habár mostanában megengedi, hogy ilyensmiket is nasizzak)

Évi keresztmamánál

30-án felmentünk keresztmamámat felköszönteni születésnapja alkalmából. Találkoztam Regina barátnőmmel, aki 4 hónappal nagyobb mint én és teljesen a fejem tetején állt, pedig én úgy szerettem volna barátkozni vele, de nem baj, meeert ha megnövök megtépem én is a haját :D :D :D... kedvességből...

A következőkben ismerkedtem Cézárral...

hát össze-vissza kedveskedett.... a nyelvével, ahogy a kutyák szokták :)

annyira nem díjaztam... :p

Dönci

Barátkozom a macskával :)

Úgy megédeselném, csak olyan fürge mint egy ürge, s még néha úgy is áll a két hátsó lábán :)

4 muskétás

Karácsony alkalmával meglátogattuk a kézdivásrhelyi barátaim... Az első akivel találkoztam Alpár volt.

Miután osztoztunk a játékain birtokba vettem a járókáját. Jó móka volt! Nekem anya sosem venne ilyent, szerinte nem egészséges... De én attól eltekintve nagyon élveztem ;)

Kis idő múlva megjöttek Zalánék is. Újra együtt a haverokkal! Csak Tamást hiányoltuk nagyon, a negyedik kis muskétást, hisz már  néhány hónapja ő is világra jött, de nekünk négyünknek együtt csak a keresztelőmön sikerült találkozzunk, ami mindenről szólt csak arról nem , hogy minket összecsapjanak :D.

Valami nagyon izgalmas dolog történhetett a levegőben, de már nem emlékszem mi, szerintem Zsolt keresztapám hűlyéskedhetett :D.

És végül, hogy bemutassam Tamást, aki utólag eljött hozzánk:

A cumiját próbálom megszerezni, de ő is akaratos!!! ;)

KARÁCSONY

Az első fát a csíki nagyszüleimhez hozta az angyal. Ez már valamilyenféle hagyomány a családban, hogy ott gyűlnek össze az anyukámék... Szóval, itt az alábbi képen éppen ismerkedek a fenyő szúrós tappintásával és a csillogó angyalhajjal.

Az én első karácsonyi ajándékom!

Természetesen a mézeskalács angyalkának neki is estem egyből. Nem kérdeztem én, szabad vagy nem szabad...

Aztán ahogy telt az idő, úgy fokozódott a hangulat :D. Apum, Misi bátyó és jómagam, na meg a kalapok :D :D :D!

A következő fát otthon hozta el az angyal. Érdekes, hogy mindenhol más volt.

Meg is cibáltam hamar, gyorsan...

Karácsony első napján meglátogattuk a kézdii nagyszülőket is. Ott is más volt a fa. :) Jó magas. Nagyim már alig várta, hogy láthasson!

Este pedig kimentünk apával és anyával a városba sétálni. Szép karácsonyi hangulat volt...

Aztán másodnap meglátogattuk a zabolai dédszüleim.

Apával megvizsgáltuk náluk is a szúrós, zöld, csilivili csodafát...

Hinta, dupla funkció

Mostanában újra szeretek hintázni. :) Van amikor elalvás céljából,

máskor pedig csak élvezem, ahogyan repkedek a szobában...

Cicales

Van egy macskánk, Dönci, nagyon szeretném már megfogni a farkát, de egyelőre csak szemezem vele az ablakból. De ami késik...

Atléta

Mivel nyughatatlan természet vagyok, úgy döntött nagyapám, hogy eleget tesz kívánságomnak. Szeretnék már nagyon menni, állni fel tudok állni már bordák mellett, totyogni is tudok ha fogják a kezem, habár még nagyon rezeg a léc! Egy szó mint száz, beszéljenek maguktól a képek. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Reggeli napsugár

8 hónaposan

Hm... 1 éves sem vagyok és alig van időm blogot írni... Na jó, ráfogható az ünnepekre :)...

Szóval, pár dolog rólam. Olyanfajta statisztikai adatok, amiket szeretnek az anyák maguk között megosztani... Hogy honnan tudom? Mert mindig ott lapulok, amikor büszkén beszámol anya, hogy mennyit híztam, s mekkorát nőttem :)).

Tehát: majdnem 10 kg, kb. 80 cm

Éjszakánként elég rossz alvó vagyok, vagy szeretek cicizni :D (döntsétek el), ez azt jelenti minimum 3x megébredek. Este 9- 9.30kor fekszem, reggel 10kor kelek. Bilikébe kakilok reggelente. Napközben 3x alszom fél órát, ágyban, hintában, babbinkában...

Szeretem a reszelt almát, a narancsot, banánt, a tejbegrizet, a sárgarépát, a csirkehusit, de amit ad anya mindent megeszek...zöldségeket, gyümölcsöket.

Mikulás

A csíki nagyiméknál voltunk Mikulásjáráskor. Kaptam én is ajándékot, és nem volt virgács benne. Úgy látszik jól viselkedtem.

Fejmasszázs

Este amikor apa hazajön munkából egy kis fejmasszázzsal szoktam neki kedveskedni. Először leveszem az okuláréját, s aztán szép csendesen megtépem a szört a fején, amit a nagyok hajnak neveznek. :D Ha valakit érdekel, szívesen vállalok itthon kezeléseket.