Kézdii haverok II.

 


Újabb találkozót szerveztünk! Juhúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!! Alakítjuk a jövő nemzedék háromszéki fotballcsapatát :D

A képen: Alpár, Örs, Zalán (balról jobbra  haladva)

összehasonlítás képpen, a régi arcunk:

Na és a fateROCKal :D :

Napsütésben

Komoly szándék

Eldöntöttem valamelyik nap, hogy elmegyek világot látni. El is indultam volna, csak azon dilemmáztam a táska nagy-e vagy én vagyok túl kicsi hozzá...

Na, meg a lassúságomról, nem is beszélve...

Harmónia

Nagyapával...

Hagyjá' má'

Mit zavarsz anya, nem látod, hogy olvasok?!

Hypnotizé

Ez azé van, hogy aki nézi szédüljön:D

 

REKLÁM

És akkor egy kis reklám:

KAUFLAND, ieftin şi bun :)

(csinálom estére a tűzgyújtót :D)

Napközben...

Hogy mivel telnek el a napjaim?

Mindenfélét csinálok... Reggeli után pelenkázás, majd bemegyünk a városba mamához, s ott játszunk, hol mamával, hol tatával, vagy a nagynénémmel és Misi bátyóval.

Aztán járunk anyával sétálni a parkba, ilyenkor nagyokat alszom, főleg ha hordozókendővel visz ki (a babakocsiért annyira nem rajongok :p)

vagy ha otthon vagyunk akkor hintázok és nagyokat szundítok benne :)

Este pedig fürdetés, egy kis torna, majd jó hosszú pihi reggelig :D (anya örömére ;)...)

Hétköznapok

Unalmas hétköznapjaban azon gondolkodom, vajon mi legyek ha nagy leszek...

Boxoló?

... vagy fotbalista?

...esetleg móka mester?

... akrobata?

Uszóbajnok?

Nah, de fehéren-feketén látva a dolgokat,

én egy boldog 3 hónapos gyerkőc vagyok, s majd kialakul idővel minden :)

Apával

Ha apa itthon van, anya renszerint leráz magáról. Olyankor apával internetezek. Na persze, mindez csak addig amíg ki nem tátom a szám egy kis tejért. (Elárulom, titokban nektek, néha szoktam szimulálni is, nem mindig vagyok éhes! :D Anya pedig mit sem sejt, deee pszt !!! )

Csak úgy, képek rólam

Nevető

Merengő

Töprengő

Huncut

...s ha még lenne 3 fotó rólam, én lehetnék a 7 törpe, a 7 névvel... Hogy is van? Morgó, Hapci, Szundi, Tudor, Szende, Vidor és Kuka... remélem jól emlékszem... Én már anya pocakjában megismerkedtem csomó mesével, rendszerint olvasott nekem...

Megszeppenve

Nem tudom, ő volt-e vagy én jobban megszeppenve amikor a karjaiba tuszkoltak... Ő, a nagynéném pasija, aki nem ismerné... :)

Segítség

 

Anya és apa akiknek megvolt a polgári esküvőjük, amíg én még pocaklakó voltam, úgy döntöttek egyházilag is megesküsznek. Anya gyártotta a meghívókat (tudjátok, ő ilyen művészlélek) és segíthettem neki! Ez akkora élmény volt, juhúúúúúúúúúúúúúúú :D

ANYA, ANYA, tessék ezt használd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hmmm... nem kellett neki, úgyhogy megkóstóltam... :p

Játékok

Mostanában egyre jobban érdekel a körülöttem levő világ. Kezdtem élvezni a játékokat amiket körém tesznek. Néha meg-meg rágom amelyik a szájamhoz közel kerül :)

Apa is élvezi a fejem fölött forgó játékot :D. Pedig elég kicsiknek gyártják... :p

jaaaaaaaaaaaaaaa

nem is moooooooondtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam,

FELFEDEZTEM AZ UJJAIM!!! :D

nyám, nyám...

Mindez azért van, mert anya nem ad hamis cumit, ami nem baj, mert nem kell mindig keresni, s a kezem sem tudom jó messzire elhajítani, mint a cumit tenném.... :p

Árvíz idején

Lehet kellene szégyeljem magam, de amíg sokaknál elárasztotta az udvart a hirtelen lezúduló esőzésektől megáradt patak, én olyan mélyen aludtam, mint akit fejbevertek... Szóval a segítségemre nem lehetett számítani, pedig "isten bizony" nem volt szánt szándékos... De valamiért egész nap aludtam, pedig máskor nagyon éber vagyok! Anya sokat kinlódik, hogy nagy nehezen elaltasson és akkor is csak 15 percet vagyok hajlandó szunyálni... Az is lehet zavar a fény, néha el kell takarjam a szemeim.

Júniusi hidegek

Nekem azt mesélték, még mielőtt megérkeztem volna ide a Földre, hogy nyáron meleg van és fürdőruhában lehet élvezni a napsugarakat...Hát nem is tudom...Vajon nem is a Földre érkeztem?! Habár minap hallottam fél füllel, amikor anyával sétáltunk, hogy azt mondta neki egy néni itt a faluban, hogy Csíkban a nyár egy csütörtökre esik :). De vajon melyikre?