Sziasztok kedves blogolvasóim! Nagyon sajnálom, hogy jó régóta semmi hírt nem adtam magamról... Ez mind azért volt, mert a szüleim elhatározták, hogy még a tél előtt megejtik az oly régóta tervezett meszelést...ami sokmindent vont maga után. Szóval nekem is mindenhol ott kellett lenni és sehol sem... internet nem volt és egy hét után én is ki lettem pakolva a saját házamból... szóval már követni sem tudtam az eseményeket...

De addig is, mik történtek velem? 6 hónapomat betöltöttem, majd a 7iket is. Kerek fél év után elmondhatom magamról, hogy jól ülök a popómon, kezdtem enni mindenféle gyümit és zöldséget, ebből az alma ízlik a legjobban és rágok eszeveszettül mindent amit elérek. Fogzás? Hm... biztos, csak még nem látszik sehol egy fog se, de, hogy nőnek az biztos :).

Néhány kép rólam, nehogy elfelejtsetek :D:

MACKÓS

A munkálatok alatt, még az első héten itthon voltam, anyával. Mivel egy szobára voltunk kényszerülve, a mindennapi séták mellett anya próbált mászni tanítani... Ebből persze csak egy hasonfekvés lett :))

Amíg ő tett vett a szobában, általában ülve játszadoztam a játékaimmal... Néha persze kerestem magamnak a kihívásokat. Amikor végre csúszva mászva elértem a popsitörlős zacskót nyakon is voltam csípve! :p Talán túlságosan is csendben voltam?

Nem kell engem félteni, minden helyzetben feltalálom magam. Itt épp a karnissal viaskodom :D

Apa csak este jött haza a munkából, amikor férfiakul leültünk egy sör mellé :)