Kacagok, de még hogy :))

 

Nemzetközi Babahordozó Hét

Okt.1-2 között volt megtartva Csíkszeredában is a Nemzetközi Babahordozó Hét 2 napos programja. Én már előre jól kitanulmányoztam a programokat, nehogy kimaradjak valamiből:

Na és akkor a hordozós séta (Vár tér):

amibe néha-néha beleszundítottam a jó friss levegőn...

A délelőtti sétát sikeresen zártuk a Kulturális Központ alagsorában, a többi gyerekkel csendesen eljátszadozva, amíg az anyuK előkészítették a fotókiállítást:

A délutáni programokon is résztvettünk. Jó kis előadások voltak a hordozás lelki oldaláról, a szopizásról, hozzátáplálásról, moshatós pelusokról, stb. Jah, amúgy mi is használunk moshatós pelust, jópofik ezek a mostani cuccok. Megmutathatom nekem milyenek vannak (épp száradnak):

Egyszerű mindennapjaim

A csíki mamáéknál szoktunk legtöbbször tanyázni a hétköznapokon, amikor apu dolgozik. Ilyenkor a szokásos mindent megrágok program van...

Babbinka

Megérkezett az újabb háti utazóóóóm, jupppi!!!!!!!!!! Ez, a babbinkára hallgató hordozóeszköz. Sokféle van, én az indiánosban lakom :D. Évi keresztmamáméktól kaptuk ajándékba a keresztelőmre, ami majd csak novemberben lesz, de már előlegben idekaptuk :), és én azóta sokat utazom benne és még alszom is ha úgy van...

Ki nézi jobban?

A nagybátyámmal nézzük a rajzfilmet... Azt hiszem őt jobban lekötötte a gyermekori emlékeit felidéző Tom és Jerry ;), nah, de hadd higyje, hogy én is élveztem :D.

Szentmártoni sztájl

Ezt így hordják Szentmártonban :D, főleg ha két férfi (apa és nagybátyó) öltöztet :))

Pubertás kor

A fotó, lassan 2 hónapja készült, azóta is csak maturalizálódom :D, na és hát itt a jel az orcámon, hogy tényleg komolyan is gondolom.